10 Mart 2017 Cuma

ÜRÜN DENEYİMLERİ

Halıdaki, koltuktaki, kıyafetteki oje lekeleri nasıl temizlenir?

Oje biz kadınların hayatında vazgeçemediği en önemli kozmetik ürünlerinden bir tanesidir. Birbirinden güzel şeker gibi renkleri tırnaklara uygulamak, gerçekten de tırnakları, özellikle ellerin dikkat çekici ve bakımlı görünmesini sağlar. Oje sürmek belki de bir tutkudur. Ama bir yere bulaşırsa ya da dökülürse  o zaman kabusa dönüşebiliyor. Oje lekelerini birkaç çıkarma yöntemi bulunmaktadır. Bunlara bakmak bize fayda sağlayabilir. 
Aşağıdaki yöntemler haricinde Bu konuyla ilgili, yani oje lekesi nasıl çıkar konumuzla ilgili yapılan denemeyi ve sonucunu birebir görmek için videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

İşte oje lekesi nasıl çıkar videosu



Giysideki oje lekesi nasıl çıkar? : Oje çıkarıcısı ile  beyaz kağıt havluyu ve ya pamuğunuzu ıslatın. Ojelenmiş kısmın altına kuru bir bez koyun ki lekeli olmayan kısma bulaşmasın. Islatmış olduğunuz pamuğu lekenin üzerine bastırın. Pamuk lekeyi emdikçe pamuğu değiştirin.Bu işlemi yapmadan önce kumaşınızın iç kısmına asetonu deneyerek kumaşa zarar verip vermediğine bakın.
Öncelikle ojelenen giysinizi bir kase üzerinde gerdirin. Lastik bantla tutturun. Çelik kaşık kullanarak lekenin üzerine oje çıkarıcısı damlatarak kase içine akmasını bekleyin. Bu biraz uzun sürebilir.Gene bu işlemi yapmadan önce kumaşın ufak bir kısmında kıyafete zarar verip vermediğine bir bakın.
Giysinize oje bulaştığında lekenin üzerine  sirke  damlatıp  ovalamanız da yardımcı olacaktır.
Halıda ki oje lekesi nasıl çıkar? : Halıya dökülmüş ojeye beyaz bir beze  oje çıkarıcısı dökerek sert bastırarak paklayın . Bu işlem işe yaramazsa elma sirkesi ile temizleyebilirsiniz.
Koltukta ki oje lekesi nasıl çıkar? : Koltuğa dökülmüş ojeyi pamuk üzerine aseton dökerek  bastırın ve hafifçe bastırmadan silin . Kir çıkacaktır .
Duvarda ki oje lekesi nasıl çıkar? : Duvara değmiş olan ojeyi sirke yardımıyla yahut aseton ile temizleyebilirsiniz.



 

Biobellinda pas ve kireç çözücü kullanımı-Nasıl kullanılır?

-Pas ve kireç oluşmuş tüm yüzeylerde kullanılır..
-Daha çok, yoğun bir şekilde kir olan bölgelerde kullanılması tavsiye edilir..
-1/5 oranında ılık ya da soğuk su ile yada 1 litre ılık ya da soğuk suya 1 çay bardağı ürün ilavesi ile kullanılmalıdır.. (Biobellinda ürünleri içerisinde soğuk suyla sulandırılan tek üründür)
-Çok yoğun, yıllardır işlemiş pas veya kireç oluşan yüzeyleri bir anda temizlenmesi beklenmemelidir. Uzun süreli kullanımda etkin sonuç verdiğini göreceksiniz.
-Kullanıldığı ortamlarda hijyen ve parlaklık sağlar.
-Lavabo,küvet,klozet, duşakabin,fayans araları,evyeler,çaydanlık gibi yerlerde kullanımın yanısıra çamaşır ve bulaşık makinenizin ömrünü uzatmak içinde kullanabilirsiniz kireç kalıntılarını söker atar. Tertemiz pırıl pırıl yapar.
-Bulaşık ve çamaşır makinlerinizdeki kireç oluşumunu engellemek ve temizlemek içinde belirli aralıklarla mesela ayda bir kere makinenizin deterjan gözüne 1 kapak Biobellinda pas kireç çözücü koyup boş olarak çalıştırabilirsiniz.

-Su dolu bir ütüye en fazla 1 tatlı kaşığı Biobellinda pas kireç çözücü koyup sürekli buhar vererek kirecin çıkması sağlanır su bitene kadar işleme devam edilir. (Kullanıcıların tecrübelerinden gelen bilgidir)
-Çamaşır makinenizin deterjan bölümüne 1 çay bardağına yakın, ya da bir kapak Biobellinda pas kireç sökücü koyarak boş olarak çalıştırılır... (Bölgedeki suların çok kireçli, az kireçli olmasına göre ayarlayabilirsiniz)
-Bulaşık makinenizin parlatıcı bölümü bir şırınga yardımıyla tüm sıvı çekilir bu sirke dahi olsa kalmamalıdır! Biobellinda bulaşık makinesi jeli içeriğinde bor madeninden elde edilen özel efekt parlatıcı zaten bulunmaktadır. Eksrta parlatıcı maddelere gerek yoktur. Arada bir temizlemek için deterjan bölümüne 1 yemek kaşığı veya bir kapak kadar Biobellinda pas kireç sökücü koyarak boş olarak çalıştırabilirsiniz
-Biobellinda Pas kireç Çözücüyü çelik ve mermer yüzeylerde kullanmayın! Kalitesiz mermerlerde istenilmeyen sonuçlar verebilir. Eğer verirsede halı şampuanıyla ile bu sorun halledilir.
-Çaydanlık içinde oluşmuş kireçlenmeler için etkin temizlik sağlar. Tertemiz, yeni alınmış gibi olur.
-Püskürtme yoluyla kullanılmaz! Bir kabın içerisinde sulandırarak kullanmanız tavsiye edilir. Fayans araları gibi direk saf haliyle kullanmak istediğiniz yerler olursa diş fırçası gibi bir fırça yardımıyla çok oyalanmadan küçük bölümler halinde yapmanız tavsiye edilir. Ağır kokusu dolayısıyla rahatsız olmanızı istemeyiz.
-Sulandırmak için ılık ya da soğuk su kullanılır kaynamış su kullanılmaz!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder