11 Mart 2017 Cumartesi

NASIL ÜYE OLURUM

NASIL ÜYE OLURUM

Biobellinda'ya nasıl üye olurum-Neden üye olmalıyım?

NASIL ÜYE OLURUM?   


*Kendi işini kurmak

*Sermayesiz

*Sıfır risk

*Finansal özgürlük ya da servet kazanmak

*Ek iş veya aile bütçesine ek gelir sağlamak

*Hayat standardınızı yükseltmek

*Çevre edinmek, yeni insanlarla tanışmak

*Belki de en önemlisi serbest zamanlı çalışmak  istiyorsanız.....




BİOBELLİNDA’YA NİYE ÜYE OLMALIYIM?
 Üyelik ücreti yok. Sadece aldığınız ürünlerin parasını ödersiniz. Ürünlerinizi isterseniz peşin, isterseniz 1 ay sonra ödeme imkanıyla sipariş vererek üye olabilirsiniz. Ücretsiz ve 1 ay sonra ödemeli üyelik imkanından yararlanmak istiyorsanız hemen üyelik formumuzu doldurun! Çünkü bu şekilde her menejer kayıt yapamıyor ama bizim böyle bir hakkımız var   Daha üye olurken bile sanki zaten üyesiymişsiniz gibi %35 indirimli alma imkanına sahip olabilirsiniz.
 Üye olduktan sonra da ay içersinde alınan ürünlerin bedelleri ay sonlarında ödenir. (Ödeme şirketin ister Ptt hesabına, isterse banka hesaplarına yapılır. Ayrıca  şirketin web sitesinden kredi kartı ile ödemek de mümkündür.)
 
 Yıllık yenileme bedeli ve üyelikten düşme yoktur.
 21 Puanlık sipariş verdiğinizde, kargo ücretini şirket öder. 21 Puanlık sipariş ortalama 100 TL civarındadır.
 
 Toptancı fiyat avantajına, biyolojik, konsantre, çevre dostu, sağlığa zarar vermeyen ürünlere sahip olma imkanı sunar. Kanserojen madde içermez.
 
 Biobellinda ürünlerinin kullanılmasıyla ortaya çıkan atık suların, evsel ve endüstriyel atıkların kanalizasyonda oluşturduğu bakteri ve tıkanıklığı giderdiği, atıkları 20 gün süresince proteine çevirdiği tespit edilmiş ve belgelenmiştir.

%100 yerli malı ve Türk firmasıdır.
 Ürünlere tatmin garantisi kapsamında, siparişin verildiği ayın sonuna kadar ürünler sorunlu çıkarsa (bunu hiç yaşamadık) iade şansı yada değişim imkanı verilmektedir. (sadece ilk üyelik seti iade kabul edilmemektedir)

Biobellinda'ya Üye olduğum ay ne kadar para kazanırım?

 
 Her kaydettiğiniz üyenin ilk siparişi  için şirket sizin hesabınıza %7 prim yatırır. Örnek ve basit bir hesap yapalım:
Üye oldunuz ve siz de 5 kişiyi Biobellinda ürünleri ve kazanç sistemini anlatıp üye olarak kaydettiniz diyelim ve her biri 200 TL'lik sipariş verdiğiniz varsayalım.

1. Üye 200 TL'lik sipariş=sizin kazanacağınız %7 prim 14 TL yapar.
2. Üye 200 TL'lik sipariş=sizin kazanacağınız %7 prim 14 TL yapar
3. Üye 200 TL'lik sipariş=sizin kazanacağınız %7 prim 14 TL yapar
4. Üye 200 TL'lik sipariş=sizin kazanacağınız %7 prim 14 TL yapar
5. Üye 200 TL'lik sipariş=sizin kazanacağınız %7 prim 14 TL yapar
Toplam 70 TL gelişim primi kazandınız bile 
Bu kişilerin de 2'şer kişiyi üye yaptıklarını varsayalım. Ve onlar da 200 TL lik sipariş vermiş olsunlar. Sadece o üyelerin sipariş toplamı 2000 TL yapar.

Ve siz daha üye olduğunuz ay bu ciroyla %6 kariyer seviyesine ulaşmış bir lider olursunuz  yani %6 da üyelerinizin kaydettiği üyelerin siparişlerinden %6 prim öder şirket size. Bu da 120 TL demektir. Yani daha üye olduğunuz ay bu şekilde bir plan uygularsanız 200 TL civarında sadece üyelerinizin cirosundan primler kazanmış olursunuz.

Aldığınız ürünlerin de satışını yaparak paraya dönüştürdüğünüzü kabul edelim. %35 Karla ordan da en az 70 TL kazandınız. Kazancınız 270 TL oldu 

Ama bizim tavsiyemiz üye olurken aldığınız ürünleri satmayın. Kendiniz kullanın. Çünkü kendi kullandığınız ürünlerin tanıtımını daha rahat ve kendinize güvenerek yaparsınız. Bu da sizin için yeni üyeler ve yeni müşteriler demek olur 

 
  Üye olduğunuz ay güzel bir planla en az ne kadar kazanabileceğinizi açıkladım. Bununla beraber artık her ay  prim sisteminden de istifade edip ek gelir kazanabilirsiniz. (Grup cirosundan %3 - %24 arasında prim alırlar.)

Bunların yanısıra her gün yapılan ürün hediye kampanyalarından, arasıra yapılan tatil, umre, büyük hediye kampanyalarından da yararlanıp kazançlarınıza kazanç katmanız mümkündür.


Biobellinda Başlangıç Paketinde Hangi Ürünler Var?

Yenilenen sistemde artık üye olurken istediğiniz ürünleri tercih edebilirsiniz. En az 21 Puanlık bir sipariş olmalıdır. Bu da 100 TL civarında sipariş demektir.

Ürün seçimi yapmakta zorlanan, karar veremeyen üye adayları için en çok satılan ve tercih edilen ürünlerden derlediğimiz, size uygun gelen paketi tercih edebilirsiniz.


Biobellinda hazır üyelik paketleri

1- Biobellinda İndirimli Gold (Temizlik) Üyelik Paketi  (109 TL değerinde)

Bu paketin içinde neler var?

Yağ kir çözücü - Genel temizlik ürünü - Wc banyo temizleyici - Oda parfümü - 3x Çamaşır ve tül beyazlatıcı - Mikrofiber cam bezi - Bulaşık deterjanı - Cam mobilya temizleyici
Eğer üyelik kaydınızı biz yaparsak ürünleriniz geldikten 1 ay sonra ödeme yapabilirsiniz.

Biobellinda İndirimli Gold (Karma) Üyelik Paketi (121 TL değerinde)

Bu paketin içinde neler var?

Yağ kir çözücü - Genel temizlik ürünü - Wc banyo temizleyici - 3x Çamaşır ve tül beyazlatıcı - Oda parfümü - İklil duş jeli - Avva erkek parfümü - Siri tüy azaltıcı deo rol-on (bayan)  
Eğer üyelik kaydınızı biz yaparsak ürünleriniz geldikten 1 ay sonra ödemenizi yapabilirsiniz.

Biobellinda Business (Temizlik) Üyelik Paketi  (240 TL değerinde)

Bu paketin içinde neler var?
Bulaşık deterjanı (elde) - Genel temizlik ürünü - 3x Çamaşır ve tül beyazlatıcı - Cam mobilya temizleyici  - Pas kireç çözücü - Wc banyo temizleyici - Yağ kir çözücü - Oda parfümü - Sıvı sabun - Mineralli krem temizleyici - Sıvı matik çamaşır deterjanı - Bulaşık matik - Çamaşır yumuşatıcısı - Mikrofiber yer bezi - Mikrofiber cam bezi - Mikrofiber genel temizlik bezi
Eğer üyelik kaydınızı biz yaparsak ürünleriniz geldikten 1 ay sonra ödemenizi yapabilirsiniz.

Biobellinda Business (Karma) Üyelik Paketi (240 TL değerinde)

Bu paketin içinde neler var?

Bulaşık deterjanı - 3x Çmaşır ve tül beyazlatıcı - Oda parfümü - Yağ kir çözücü - Genel temizlik ürünü - Wc banyo temizleyici - Mikrofiber cam bezi - Avva erkek parfümü - Fua bayan parfümü - Yoğun onarıcı ve koruyucu saç bakım şampuanı - Zer duş jeli - Florürsüz diş macunu SPF-20 Güneş korumalı gündüz kremi

Uzun uzun en doğru bilgilerle anlatmaya çalıştım. Gördüğünüz gibi kaybedeceğiniz hiç bir şey yok! 1 TL bile riskiniz yok! Ama kazanacağınız çok şey olabilir! Denemeye değer değil mi 


1 yorum: