11 Mart 2017 Cumartesi

BİOBELLİNDA ÜYELİK HAKKINDA

ÜYELİK HAKKINDA


 

BİOBELLİNDA  MARKETİNG ORGANİZASYON’U NEDEN SEÇMELİYİZ ?
1.    EKONOMİYE FAYDA SAĞLADIĞI İÇİN:  ekonomiye son derecede önemli katkıları vardır.
a)    yüzlerce insana  (bayana) iş ve kazanç olanağı sağlayarak bilinçli tüketici olmalarını sağlar.
b)   Bireylere son derece düşük maliyetle ve kolaylıkla kendi işlerini başlatabilme olanağını sunar.Yerli malı olmasıyla kendi ülkemiz ve insanımız  için iyi bir istihdam kapısıdır.
1.    UYGULAYANLARA FAYDA SAĞLADIĞI İÇİN :
a)    BioBellinda ailesine katılmış üyemizin ilk avantajı kendisinin ve ailesinin ihtiyacı olan ürünleri tüketici fiyatı yerine değil indirimli fiyat üzerinden alabilmesidir.
b)   İndirimli aldığı ürünleri %35 kar marjı ile satıp nakit kar elde etmesidir.
c)    en önemli yarar ise ekip oluşturması sonucunda grubunun performansına göre elde edilecek olan ciddi primlerdir.

Neden BioBellinda
BİOBELLİNDA ÜRÜNLERİNİ NEDEN SEÇMELİYİZ ?
1.SAĞLIK İÇİN BİOBELLİNDA:
BİOBELLİNDA ÜRÜNLERİNİN GÜVENLİĞİ VE ETKİNLİĞİ ULUSLARARASI KABUL GÖRMÜŞ, PARAMETRELER İLE YETKİNLİĞİ KANITLANMIŞ BAĞIMSIZ AKREDİTE KURUMLAR TARAFINDAN TEST EDİLMEKTEDİR.
Ayrıca ürünlerimiz klor ve fosfat içermediği için insan sağlığına ve çevre kirliliğine yol açmaz.
Üyelik için sadece “Kimlik Fotokopiniz , Adresiniz ve Cep Telefon Numaranız” yeterlidir. Üyelik için kayıt ücreti ödemek yerine sadece üye olduğunuz zaman ihtiyacınız olan ürünleri sipariş vererek işlemlerinizi tamalaya biliyorsunuz. Minimum siparişin ekonomik üyeliklerde 21PD yani yaklaşık (110TL) tutarında olması gerekiyor. Bilgileriniz ve siparişleriniz sisteme yüklendikten sonra üyeliğiniz hemen onaylanıyor ve ürünler bir kaç gün içerisinde kargoyle ücretsiz olarak geliyor. Ürünler geldikten sonra borcunuzu 30 gün içerisinde ödeyebilirsiniz.
Her ay ürün almak veya satmak gibi bir zorunlulukta yok. Üyeliğiniz onaylandığında Biobellinda ürünlerini indirimli alıp %35 karla satmaya,aynı zamanda üye kaydı yapıp ekip kurmaya hak kazanırlar.
Her evin ihtiyacı olan bu ürünleri alıp kullanırken, aynı zamanda ekip kurup %3den %24 e kadar çıkan prim hakkına sahip olabilirsiniz.
Risk yok,yatırım yok. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder