11 Mart 2017 Cumartesi

ÜCRETSİZ ÜYELİK

ÜCRETSİZ ÜYE OL

 Biobelinda üye formu
 
Şimdi; evde para kazanma konusunda gerçekten istekli ve ciddi olanlar bu yazımı okumaya devam etsinler, edeceklerdir de zaten… Diğer arkadaşların okumasına gerek yoktur, Facebook’ta boş muhabbetlerine devam edebilirler.
Bu yazımda sizlere Biobellinda doğal temizlik ve kozmetik ürünleri ile çok kolay bir şekilde nasıl para kazanmaya başlayacağınızı, ilk etapta kaç para kazanacağınızı anlatacağım. Bu bir para kazanma yöntemidirbu bir kolay para kazanma stratejisidir!Bu planı uygulayan çok güzel paralar kazanabilir.Uygulamayanların kaybedeceği bir şey yoktur, sadece kazananları seyretmeye devam etmek zorunda kalırlar.
En son söyleyeceğimi en baştan söyliyeyim; bahsedeceğim yöntemle evde para kazanmak içinBiobellinda şirketine üye olmamız gerekiyor. Korkmayın üyelik parası, her ay sipariş vermeniz falan istenmiyor ? Neyse, nasıl üye olacağımızla devam edelim…
BioBellinda’ya üye olmak çok kolaydır. Şimdi kısaca izlenecek yolu açıklayalım;
Üyelik için sadece Üyelik formu doldurmanız yeterlidir. Çok kolaymış değil mi? ? Biz size en kısa zamanda ulaşıp, cep telefonunuza göndereceğimiz onay kodunu sizden isteyerek tamamen sizin bilginiz ve onayınız dahilinde kaydınızı tamamlayacağız.
Formu doldurduktan sonra lütfen bizden haber bekleyin. Üyeliğinizde karışıklıklar yaşanmaması için kesinlikle başka bir siteden tekrar form doldurmayın.

Biobellinda’ya üye olmanın avantajları

Üyelik için kayıt ücreti kesinlikle ödemiyorsunuz. Sadece üye olup sipariş vermek istediğinizde aldığınız ürünlerin ödemesini yapıyorsunuz.
Üstelik tüm ürünleri en az %35 indirimle alıyorsunuz.
Kazanç sağlamak isterseniz ürünlerin satışını yaparak %35-%50 arasında kar elde edebilirsiniz.
Ayrıca ekip kurup üyelerinizin de ilk siparişlerinden %7 prim kazanırsınız. Sonraki siparişlerinden de %3 ile %24 arasında ulaştığınız kariyer seviyesine göre şirket size yine primler öder.
Şirketin yaptığı ekstra indirim, hediye ürün, tatil, umre seyahati gibi kampanyalardan da yararlanma hakkınız olur.
Sipariş verdiğiniz zaman tam 1 ay sonra ödemesini yaparsınız.
Ödemenizi geciktirdiğinizde kesinlikle borcunuza faiz işlemez.

Biobellinda ile nasıl para kazanabilirim?

Şimdi size Biobellinda ile kolay para kazanmanın formülünü açıklıyorum!
Üye oldunuz diyelim… 200 Liralık sipariş verdiğinizi varsayalım. Ve o ay içinde siz de 4 kişiyi Biobellinda ürünleri veya kazanç sistemiyle tanıştırdınız. Herbiri 200 liralık sipariş verdi.
Siz. 200 TL sipariş verdiniz. Ürünleri %35 indirimli aldınız.
1. kişi= 200 TL sipariş verdi. %7 prim kazandınız
2. kişi= 200 TL sipariş verdi. %7 prim kazandınız
3. kişi= 200 TL sipariş verdi. %7 prim kazandınız
4. kişi= 200 TL sipariş verdi. %7 prim kazandınız
Toplam ekip cironuz= 1000 TL oldu.
Ürünleri %35 indirimli aldınız. Yani 270 TL’ye alacağınız ürünleri 200 TL’ye aldınız. 70 Lira kar elde ettiniz.Hatta hediye ürünler de geldi.
Üyelerinizin ilk siparişlerinden %7 prim, yani = 56 TL prim kazandınız.
Bu arada 1000 TL ekip cirosuyla %3 kariyer seviyesine ulaştınız ve %3 yani 30 TL’ kariyer primi kazandınız.
İlk defa %3 kariyer seviyesine ulaştığınız için bir de ekstra 10 Puan yani 40 TL’lik bonus hediye ürün kazandınız. (İlk sipariş verdiğinizde gelen hediye ürünleri saymıyorum bile ? )
Şimdi toplayalım bakalım daha ilk ay kaç lira kazancınız oldu.
70 TL kendi siparişinizden kar.
56 TL üyelerinizin ilk siparişlerinden prim.
30 TL kariyer primi.
40 TL değerinde bonus hediye ürünler.
TOPLAM: 196 tl kazandınız bile! ?
İşte! Sipariş verdiğiniz ürünler size bu ay bedavaya geldi bile ?

Burasını iyi okuyun!

İşte bu kolay kazanç formülünü ciddi bir şekilde uygularsanız ve bu yöntemi kaydettiğiniz üyelerinize iyice öğretir ve kendi kaydettikleri üyelerine öğretmelerini mutlaka sıkıca tembihlerseniz her geçen gün hem ekibiniz, hem kazancınız artarak büyümeye devam edecek ve belki eşinizden bile daha çok para kazanıyor olarak göreceksiniz kendinizi ?
Gördüğünüz gibi bu iş sizden diploma istemiyor, tecrübe istemiyor, yaşınızı problem etmiyor, her gün sabahın köründe işe gidip gelmeyi gerektirmiyor. Evinizin konforunda, canınız istediği zaman yapabileceğiniz harika bir iş modeli!
Gelin hanımlar bu fırsatı değerlendirin. El ele verelim hepimiz kazanalım. Yalnız değilsiniz! İhtiyacınız olan her zaman yanınızda olacağımızı bilin!
Tek 1 TL bile riskiniz, zararınız yok! Herkesin anlatmadığı bu kazanç sırrını sizlere samimiyetimle anlattıktan sonra hala tereddütteyseniz üzgünüm sizin için yapabileceğim bir şey yok!
Malesef kazananları, birşeyler başaranları, kendilerine güveni artmış insanları seyretmekle ve onları içten içe kıskanarak, belki yaptığı işe çamurlar atarak pasif bir halde yaşamaya devam edeceksiniz.
Evet hanımlar (beyler de olabilir tabi ki ama bu işe daha çok bayanlar yatkın olduğu için hanımlar diyorum, yoksa Biobellinda’da büyük başarılar sağlamış erkek üyeler de yok değil)
Üye olup tüm avantajlardan yararlanmaya karar veren bayanlar hemen aşağıdaki resme tıklayıp formu doldurarak aramıza katılabilirler. Şimdiden hayırlı olsun. Hayırlı bol kazançlar, sağlıklı ürünlerle sağlık günler dilerim arkadaşlar. Aramıza Hoşgeldiniz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder