11 Mart 2017 Cumartesi

BİOBELLİNDA AVRUPA ÜYELİGİ

BİOBELLİNDA AVRUPADA

TÜRKİYE 'NİN LİDER ŞİRKETİ BİOBELLİNDA, ARTIK AVRUPA 'DA!

picBio Bellinda Marketing Organizasyonun hedefi, dünyada çok nadir üretilen ekolojik temizlik ve kozmetik ürünlerini genişleyen ürün yelpazesi ile tüm insanlara ulaştırmaktır. Bizim tek gayemiz; bu mükemmel ürünleri tüketicilerine sizlerin aracılığı ile ulaştırmakla birlikte bu ürünleri kullanma şansına sahip tüketicilerimizi, ürünleri bilinçli bir şekilde kullanarak doğaya ve insanlara kazandırdıklarını objektif bir şekilde göstermektir.

Bu sistem; en özgür ve en temiz arabuluculuk örneği ile herkesin kendi hayatını idare etmeleri ve kendi potansiyellerini kullanmaları için fırsattır. Söz konusu sistem birçok ülkede kullanımı olan ve yüksek gelir getiren ve hala büyümekte olan bir iş faaliyetidir.
20 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan BioBellinda Türkiye 'de zirve yolunda önemli aşamalar kaydetti. Artık sadece Türkiye 'de değil Avrupa 'da da adından söz ettirmeye başladı. Artık BioBellinda 'ya Avrupa 'dan da üye olabilir ve kazanç fırsatlarından yararlanmaya başlayabilirisiniz.

KAZANMAYA BİOBELLİNDA İLE BAŞLAYIN!

BioBellinda 'ya üye olduğunuz andan itibaren kazanmaya başlarsınız. Aldığınız ürünleri tavsiye edip satışını yaparak %35 oranında kazanç sağlayabileceğiniz gibi, bu işi yapmak isteyenleri sisteme dahil ederek onların yaptıkları satışlardan da %3 ile %24 arasında değişen bir prim kazanmaya başlarsınız. Ve bu daha sadece başlangıçtır.
  • Her ay ürün satınalmak veya satmak gibi bir zorunluluk yok
  • Ürünler doğal ve konsantredir
  • Eğitimler Ücretsiz olup işinizi büyütmeniz için desteklenirsiniz
  • Peşin ödeme veya gecikme faizi de yok
  • Ailenizin işi olabilecek bir iş
  • İstediğiniz zaman çalışır, İstediğiniz zaman bırakabilirsiniz

NEDEN BİOBELLİNDA?

Tamamen doğal ve konsantre ürünlerden oluşur. herhangi bir zorunluluk veya ön koşul gerektirmez. Yatırım gerektirmez, sermaye istemez. Hem satış yaparak hemde ekip kurarak gelir elde etmenizi sağlar.

PEŞİN ÖDEME YOK

BioBellinda da peşinat yok. Siparişleriniz gelir, siz istediğiniz zaman ödersiniz. Üstelik gecikme faizi veya herhangi bir cezai yaptırımı da yok.

YATIRIM YOK, RİSKİ YOK

Peşin ödeme veya herhangi bir stok çekme zorunluluğu olmadığı için yatırım veya sermaye koymadan rahatlıkla kazanmaya başlayabilirisiniz.

ÜCRETSİZ EĞİTİMLER

BioBellinda da işinizi büyütebilmeniz ve bu işten daha fazla kazanç elde edebilmeniz için eğitim verilir ve tüm eğitimler ücretsizdir.

BENZERSİZ KAZANÇ SİSTEMİ

BioBellinda ürün satışından kar elde edebileceğiniz gibi, ekibinizin satışlarından da prim alırsınız. Ayrıca çeşitli büyüme primleri de mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder