10 Mart 2017 Cuma

ÜRÜN DENEYİMLERİ

Su ısıtıcı ve çaydanlıktaki kireç en kolay nasıl temizlenir?

Çay demlerken kullandığınız suyun kireç oranına bakılırsa çaydanlık dipleri belirli aralıklarda kireçle kaplanır. Çaydanlıkta biriken kireç temizlenmediği takdirde çayın berraklığı bozulabilir. Oluşan kireç uzun bir süre temizlenmediğinde ise kendiliğinde çözülür ve çayınızın hazzını değiştirebilir.

Çaydanlıktaki kireç nasıl temizlenir?

Çaydanlık dibinde biriken kireci geçecek kadar, yani yaklaşık 1 su bardağı kadar su ve 2 yemek kaşığı sirkeyi çaydanlığa dökün ve kaynatın. Kaynamış suyu döktükten sonrasında çaydanlığı deterjanlı sünger ile yıkayabilirsiniz.
İkinci yöntemde ise çaydanlığa 1 su bardağı su ve 2 çorba kaşığı limon tuzu dökün ve kaynatın. Kaynayan suyu boşalttıktan sonra çaydanlığı yıkayabilirsiniz. İçindeki kirecin temizlendiğini ve çaydanlığın parladığını görmüş olacaksınız.

Çaydanlıktaki kireci temizlemek için marketlerden temin edebileceğiniz kireç çözücüleri de kullanabilirsiniz. Çaydanlığı kireçli kısmı geçecek kadar su ile doldurun. İyice kaynadıktan bir süre sonra ocağın altını kapatın. İçine 1 paket kireç çözücü atın Kireç çözücüyü atarken etrafa sıçramamasına dikkat edin. Otuz dakika kadar beklemeye alın. Daha sonrasında içindeki suyu boşaltın.

Çaydanlıktaki kireci temizlerken dikkat edilmesi gerekenler: (Bu marketlerde satılan kireç çözücüler için geçerlidir. Biz kesinlikle bu ürünleri tavsiye etmiyoruz, çünkü adeta zehirdir. Ama endişelenmeyin, içiniz rahat kullanacağınız bir ürün var! Son paragrafta açıklayacağım)

DİKKAT! Kireç çözücü ile kireç temizleme yöntemi uyguluyorsanız, etrafa yahut cildinize sıçramamasına çok dikkat etmelisiniz. Kireç tamamen söküldüğünde çaydanlığı birkaç defa duru su ile kaynatmanızı tavsiye ediyoruz. Arkasından deterjanlı sünger ile yıkayabilirsiniz. Çaydanlığın kireç çözücüden tamamen arındığına kesinlikle emin olun.

Bu kadar zararlı ve tehlikeli bir ürünü asla KULLANMAYIN!

Peki hangi ürünü kullanacağız?

Ben başka ürün bilmem! Eğer çaydanlık ve kettle da oluşan kireçleri kolay bir şekilde temizlemek istiyorsanız Biobellinda pas ve kireç çözücü size, ellerinize, cildinize asla zarar vermeden mükemmel sonuçlar alacağınız doğal ve harika bir üründür! Sonucu görmek için aşağıdaki çaydanlık ve kettle (su ısıtıcılarında) oluşan kireçlerden 2 dakikada nasıl kurtulacağınızı açıklayan videoyu lütfen izleyin.

Kireçlenmiş çaydanlık ve su ısıtıcılarındaki kireci 2 dakikada temizlemek (video)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder